Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.39 secunde)
In fine, trecand peste toate scandalurile care au avut loc la Mangalia, de retinut totusi faptul ca deputatul PD-L Zanfir Iorgus incearca acum sa remedieze o situatie in care si el a fost implicat.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea. ... Ieri, o veste “bomba” s-a “teleportat” la Mangalia prin intermediul faxului si apoi a fost data mai departe catre Prefectura:
Liberalul Viorel Oleniuc (foto) a fost demis ieri din functia de manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia, oficialii Ministerului Sanatatii motivandu-si decizia prin incompatibilitatea dintre calitatea de manager si cea de consilier local ales pe listele PNL.
In alta ordine de idei, de mentionat ca Zanfir Iorgus a participat, vineri, alaturi de colegii sai din PD-L, la negocierile cu PSD privind lamurirea mai multor probleme legate de numirea sefilor de deconcentrate, dar si pentru incercarea de deblocare a situatiei de la Mangalia.
Dobrogeanu, iar alte blocuri pentru familiile din localitate vor fi ridicate de catre Santierul Naval Daewoo Mangalia", conchide Zamfir Iorgus.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos ieri la vanzare Santierul Naval Mangalia, termenul limita pentru depunerea ofertelor finale fiind 3 iulie. ... Santierul Naval Mangalia are un capital social de 5.276.010 lei, iar activitatea principala consta in constructia si repararea navelor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana ieri, cand era termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Santierului Naval Mangalia, din partea companiei 2x1 Holding Cape Midia Shipyard SA Constanta.
Mangalia a devenit, in ultima vreme, unul dintre cele mai bogate orase din tara, iar localnicii au devenit adevarati brokeri imobiliari. Cel putin asta reiese din numarul foarte mare de sedii de banci comerciale si de agentii imobiliare din Mangalia.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
In urma cu o saptamana, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca Gheorghe Moldoveanu, poreclit "Fiola", urmeaza sa fie schimbat de la sefia Politiei Comunitare din Mangalia. Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, a cautat si. ... "Da, sunt seful Politiei Comunitare Mangalia", ne-a confirmat Cornel Dragomir.
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
Mihai Sorin, profesor la Scoala Generala numarul 5 din Mangalia este noul reprezentant al Partidului National Liberal in Consiliul Local.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, sustine ca echipa propusa pentru Consiliul Local Municipal este una formata din oameni de valoare, tineri entuziasti si deopotriva persoane trecute prin viata si care au experienta. Iata insa si candidatii PSD pentru Consiliul Local Mangalia, reuniti sub sloganul "Votezi PSD, votezi pentru tine!":
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
google-analytics.com